Trailer Verhuur België

Onderhoud trailerchassis

Naast onze verhuuractiviteiten staan we ook in voor het onderhoud en de herstelling van zowel onze eigen trailerchassis als de trailers van onze klanten. Twee gespecialiseerde mecaniciens staan fulltime klaar voor onderhoud en herstellingen. Het vervangen van remmen, opgelopen schade herstellen, kortsluitingen aan verlichtingen, bandennazicht, alles in orde brengen voor de technische keuring en veel meer behoort tot ons takenpakket.

Onderhoud en herstelling van trailerchassis en trailers

Zowel onze eigen vloot als die van u worden in uitstekende staat gehouden door onze gedreven mecaniciens. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij overal een oplossing op te vinden en iedere klus te klaren. Zo weten zij bijvoorbeeld dat ongelukken met trailerchassis het vaakst te wijten zijn aan versleten of kapotte banden, vaak als gevolg van een verkeerde bandenspanning of schade aan de minder zichtbare binnenkant van de banden. Zaken als deze zullen wij dus zeker corrigeren. Sowieso is het aan te raden om minstens om de zes jaar de banden van uw trailerchassis te vervangen om ongelukken te voorkomen. Met evenveel aandacht kijken onze vakmensen naar de staat van uw remmen, koppeling, verlichting en meer. Wat betreft het onderhoud en de herstelling van uw trailerchassis en trailers is er geen betere partij in Antwerpen en omstreken dan ons!

Eveneens uw partner in verhuur

Wij staan niet alleen in voor het onderhoud en de herstelling van uw trailers en trailerchassis. Bij TVB huurt u snel en vlot een trailerchassis voor periodes variërend van slechts één dag tot veel langere periodes. In onze uitgebreide vloot vindt u daarnaast onder meer trailerchassis met schuiftafel en flexitrailers. Indien u meer te weten wilt komen over onze merken, bekijk hier ons overzicht voor de benodigde informatie. 

Kom bij ons langs

Vanuit ons hoofdkwartier aan de Vosseschijnstraat 198 te Antwerpen staan wij elke werkdag klaar om ons over uw trailerchassis en trailers te ontfermen wat betreft onderhoud en herstelling. Om een afspraak te maken of meer informatie te bekomen, Bel ons op 03/5425252, stuur een e-mail naar info@trailer-verhuur.be of vul ons contactformulier in.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trailer Verhuur België

Trailer verhuur Belgie

TVB bvba verhuurt containerchassis op korte termijn. Trailers voor verschillende type containers.

Jonge vloot, service onderhoud en technisch in orde chassis.

TVB haven van Antwerpen

Bedrijfsgegevens

Trailer Verhuur België bvba,
Vosseschijnstraat 198
2030 Antwerpen

T 03/542 52 52
F 03/542 52 53